Městská policie Neratovice

Vyhledávání


Vyhledat text

Bezpečné město



REFIZ



Kalendář

<<  Březen  >>
PoÚtStČtSoNe
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Přihlášení

Přezdívka:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo
Adam 7:44 - 4.1.
Krásný den,
Problém, se kterým si Vás dovoluji oslovit je ten, že na rohu ulice U Vodárny a...

Petr 12:30 - 16.10.
Dobrý den, prosím o intenzivnější průjezd hlídky MP Neratovice v ulici Ořechová, z důvodu pohybu...

Palečková 19:06 - 22.9.
Dobrý den, prosím o častější kontroly v ul. Kpt. Jaroše. Mezi domy 1341 a 1342 postávají neb...
Už se Vám někdy přihodilo, že Vás někdo po telefonu nutil odsouhlasit smlouvu na služby, které jste si neobjednali...?

Ano (31 hl.)
 
Ne (17 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 48

Fotogalerie

"Vzorný" řidič
Řidič tohoto vozidla jel po ul. Kostelecká rychlostí 74 km/h., ačkoliv je zde povolená rychlost 50km/h.
zobrazení: 938
známka: 0

Počasí

Počasí Neratovice - Slunečno.cz

Upozornění

25.03.2024:

Výběrové řízení na pozici strážník městské policie >>>>.

Prevence kriminality Vyhraj cyklistické potřeby

Městská policie Neratovice v rámci prevence kriminality pořádá v období od 1. 5. do 10. 6. 2024 již XV. ročník soutěže o cyklistické potřeby. V tomto ročníku, stejně jako v minulém, se bude soutěžit o poukazy na libovolný nákup cyklistických potřeb v prodejně Cykloservis v Lobkovicích. Soutěž je určena především dětem, ale i mládeži do osmnácti let. Podmínkou je dodržování zákona. Cyklista mladší 18 let je totiž povinen za jízdy používat ochrannou přilbu a proto do slosování o poukázky v celkové hodnotě 13000 Kč budou zařazeni jen ti cyklisté, kteří při kontrole splní tuto zákonnou povinnost. Po dobu soutěže budou strážníci zastavovat cyklisty, ale také je možné, aby se cyklista sám strážníkovi přihlásil, a ten s ním vyplní krátký dotazník, který, pokud bude mít cyklista přilbu, bude zařazen do slosování o zmíněné poukázky. Do soutěže je možné zařadit jen jeden platný dotazník. Každý vylosovaný cyklista obdrží balíček reflexních prvků v hodnotě 1000 Kč.

Partneři soutěže: pneuservis a prodejna cyklistických potřeb www.nerakola.cz, společnost poskytující internet, IPTV aj. služby v oblasti IT www.fajnnet.cz a Josef Staněk, autolakovna Vojkovice www.autolakovna-stanek.cz.

| Celý článek |

| Autor: MP | Vydáno dne 25. 03. 2024 (7 přečtení) | Sdílet Sdílet na Facebook |
Aktuality 2024
Odhodil plechovku od nápoje

Dne 1. 3. 2024 ve večerních hodinách operátor MKDS zahlédl u autobusové zastávky v ul. Kojetická dvě osoby, z nichž jedna odhodila plechovku od nápoje, na místo do koše, na zem. Za znečišťování veřejného prostranství, respektive odkládání odpadu mimo vyhrazená místa byla v příkazním řízení sedmnáctiletému mladíkovi uložena pokuta na spodní hranici možné sankce s tím, že po sobě uklidil.

| Vydáno dne 28. 03. 2024 |
Policie informuje Pro zbraně a materiál z pohodlí domova

KRAJ - Středočeské pracoviště odboru pro zbraně a bezpečnostní materiál zlepšuje komfort pro občany. Na sedm pracovišt v rámci kraje se lze objednat z pohodlí domova, on-line. 

Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Středočeského kraje rozšiřuje komfort poskytovaných služeb v oblasti státní správy v oblasti zbraní, střeliva a bezpečnostního materiálu.

| Celý článek |

| Autor: PČR Neratovice | Vydáno dne 28. 03. 2024 (1 přečtení) |
Aktuality 2024
Odhodil plechovku od nápoje

Dne 1. 3. 2024 ve večerních hodinách operátor MKDS zahlédl u obchodu v ul. Mládežnická dvě osoby popíjející alkohol, z nichž jedna odhodila plechovku od nápoje, na místo do koše, na zem. Za znečišťování veřejného prostranství, respektive odkládání odpadu mimo vyhrazená místa byla v příkazním řízení dvacetiletému mladíkovi uložena pokuta na spodní hranici možné sankce s tím, že po sobě uklidil.

| Vydáno dne 28. 03. 2024 |
Aktuality 2024
Rušil noční klid

Dne 16. 2. 2024 bylo hodinu po půlnoci na služebnu MP telefonicky oznámeno, že v ul. Kojetická č. p. 1025 dochází k rušení nočního klidu. Strážníci, kteří na místo přijeli, zjistili, že v horním patře činžovního domu v tamní ulici dochází k rušení nočního klidu hlasitou hudbou. Po důrazném upozornění, že dochází k rušení nočního klidu, dvaačtyřicetiletý muž hudbu vypnul. Prověřením na PČR bylo zjištěno, že se nejedná o osobu pro ni zájmovou a bez záznamu v centrálním registru přestupků, zůstal přestupek k projednání v kompetenci MP s uloženou pokutou na spodní hranici možné sankce.

| Vydáno dne 28. 03. 2024 |
Prevence kriminality
Přednáška v MŠ U Rybiček

V mateřské školce U Rybiček v Neratovicích proběhla dne 26. března 2024, v rámci prevence kriminality, přednáška o bezpečném chování týkající se nebezpečí spojené s injekční stříkačkou, oslovení cizí osobou apod. Dětem byla na obrázku ukázána injekční stříkačka a přitom byly upozorněny, aby na ni v žádném případě nesahaly. Mimo jiné jim bylo připomenuto, že její nález by měly oznámit paní učitelce, nebo rodičům. Dále preventistka s dětmi hovořila o nebezpečí související s oslovením neznámou osobou, která jim bude nabízet různá cukrátka, nebo hračky, popřípadě jim nabízet, že je doprovodí k jejich rodičům. Když se dětí ptala, zda by si od neznámé osoby něco vzaly, nebo s ní někam šly, dostala od velké většiny dětí správnou odpověď, že si nic brát nebudou a nikam nepůjdou. K tomu bylo dětem také vysvětleno, co dělat, když se např. ztratí v obchodním centru, že mají oslovit prodavačku, která jim pomůže. Během povídání se nezapomnělo ani na dopravní výchovu, která je neméně důležitá. Děti si např. názorně vyzkoušely správné přecházení na přechodu pro chodce.

| Vydáno dne 27. 03. 2024 |
Prevence kriminality
Přednáška na téma šikana

Dne 22. 3. 2024 preventistka MP Neratovice navštívila 1. a 4. třídy základní školy v Libiši. V 1. třídách si děti společně s preventistkou povídaly o vzájemném chování v kolektivu, např. o tom, kdy se jedná o pouhé pošťuchování a škádlení, které se však může rozvinout v šikanu. O nebezpečí související s oslovením neznámou osobou, která jim bude nabízet různá cukrátka, nebo hračky, popřípadě jim nabízet, že je doprovodí k jejich rodičům.  K tomu bylo dětem také vysvětleno, co dělat, když se např. ztratí v obchodním centru, že mají oslovit prodavačku, která jim pomůže. Ve 4. třídě proběhla přednáška na téma šikana. Preventistka si se žáky povídala o tom, co je to šikana, kdo je agresor a kdo oběť, dále byl kladen důraz na rizika šikany a jejich dopad na šikanovanou osobu. Žákům bylo přiblíženo, jak se snadno a rychle mohou dostat do role oběti nebo agresora, který šikanuje a terorizuje své okolí. Zároveň jim byla vysvětlena všechna možná rizika a příčiny šikany a jak se v takových situacích zachovat s tím, aby nebyli lhostejní k ostatním a v případě, že o takovém chování vědí, aby to nahlásili třídnímu učiteli, rodičům, nebo kontaktovali policii. Cílem této přednášky bylo, aby si „odnesli“ poučení, jak se chovat v případě, že se stanou oběťmi šikany.

| Vydáno dne 27. 03. 2024 |
Aktuality 2024
Malovala na zastávku

Dne 25. 2. 2024 v 17:59 hod. operátor MKDS zahlédl na kameře umístěné v ul. Vojtěšská dívku, jak maluje na stěnu autobusové zastávky. Na místo byla ihned vyslána hlídka, která ji zastihla ještě na místě. Zjistila, že se jedná o dvanáctiletou dívku z Neratovic, která fixou pomalovala část zadní stěny zastávky. Protože se jednalo o nezletilou dívku, byla celá událost předána Oddělení sociálně právní ochrany dětí při MěÚ v Neratovicích.

| Vydáno dne 27. 03. 2024 |
Aktuality 2024
Kouřil na vlakové zastávce

Dne 25. 2. 2024 v 16:18 hod. strážníci v ul. Školní na vlakové zastávce zahlédli kouřícího mladíka. Ztotožněný sedmnáctiletý mladík z Neratovic nepopíral, že v zastávce kouřil. Za porušení zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, mu byla v příkazním řízení uložena pokuta na spodní hranici možné sankce.

| Vydáno dne 27. 03. 2024 |
Aktuality 2024
Kouřil na autobusové zastávce

Dne 26. 2. 2024 v 13:43 hod. operátorka MKDS pozorovala v ul. Školní na autobusové zastávce kouřícího muže, který následně odhodil nedopalek cigarety na zem. Ztotožněný třiapadesátiletý muž z Neratovic nepopíral, že v zastávce kouřil. Za porušení zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, mu byla v příkazním řízení uložena pokuta na spodní hranici možné sankce.

| Vydáno dne 26. 03. 2024 |
index | 1-10 | následující | Celkem 3843 článků

© 2024 Městská policie Neratovice - Desing - Powered by PhpRS.
Kopírování, další zveřejňování a šíření jakýchkoli textů, obrázků, fotografií, zdrojových kódů
nebo jiných částí webu bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.